Alabu nahradí Kavlak, v nominácii Holandska aj Willems a van Rhijn

NETKY.SK • 7 November 2014, 15:03 • 2 min
Alabu nahradí Kavlak, v nominácii Holandska aj Willems a van Rhijn

VIEDEŇ - Tréner rakúskej futbalovej reprezentácie Marcel Koller povolal na miesto zraneného obrancu Davida Alabu stredopoliara Besiktasu Istanbul Veliho Kavlaka. Rakúšanov čaká kvalifikačný duel o postup na EURO 2015 proti Rusku ako aj prípravný duel s Brazíliou.

slovakia

left justify in out

Alaba sa zranil v stredajšom zápase Ligy majstrov, v ktorom jeho Bayern Mníchov zdolal rímske AS 2:0. Deň po stretnutí sa podrobil operácii a čaká ho dvojmesačná pauza.

 

V nominácii Holandska na prípravný duel proti Mexiku a kvalifikačný súboj s Lotyšskom figurujú aj obrancovia Jetro Willems a Ricardo van Rhijn. Oboch nováčikov povolal reprezentačný kouč Guus Hiddink do národného tímu po prvý raz.

 

V gréckom výbere na zápasy proti Faerským ostrovom a Srbsku prekvapujúco chýba Kostas Mitroglou. Hrať nebude ani útočník Georgios Samaras, na druhú stranu tréner Claudio Ranieri povolal do tímu veterána Fanisa Gekasa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies