AKTUALIZOVANÉ: Požiar v bratislavskom Novom meste sa podarilo zlikvidovať

NETKY.SK • 22 Máj 2019, 12:21 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: Požiar v bratislavskom Novom meste sa podarilo zlikvidovať

BRATISLAVA - Požiar opustenej budovy pri obchodnom centre na Vajnorskej ulici v Bratislave sa hasičom podarilo úplne zlikvidovať. Informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

slovakia

left justify in out

O situácii informovalo Prezídium Hasičského a záchranného zboru, ktoré uvádza, že na mieste zasahovalo 40 hasičov s desiatimi kusmi techniky. Profesionálnym hasičom pomáhali aj členovia DHZO z Ružinova a Rusoviec. 
 

K likvidácii požiaru došlo pred 19.00 h. Požiar vypukol v stredu predpoludním. Na mieste zasahovali profesionálni i dobrovoľní hasiči aj príslušníci s ťažkou technikou UDS zo Záchrannej brigády v Malackách.

 

Keďže majiteľ objektu odhadol škodu spôsobenú požiarom na viac ako 200.000 eur, bola cez deň na miesto udalosti vyslaná expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona