Ako sa vyvíja Ronaldov prípad údajného znásilnenia?

NETKY.SK • 8 Október 2021, 10:40 • 2 min
Ako sa vyvíja Ronaldov prípad údajného znásilnenia?

LAS VEGAS - Prípad znásilnenia pravdepodobne stroskotá na nelegálne získaných dôkazoch.

slovakia

left justify in out

Federálny sudca v americkom štáte Nevada vyhlásil, že prípad znásilnenia, v ktorom figuruje portugalský futbalista Cristiano Ronaldo, sa môže zamietnuť. Právnik žalujúcej strany totiž plánoval postaviť prípad na nelegálnych dôkazoch.

 

 

img

 

Útočníka Manchestru United zažalovala Kathryn Mayorgová za údajné znásilnenie, ktoré sa malo uskutočniť v Las Vegas v roku 2010. Podľa nemeckého periodika Spiegel Ronaldo v roku 2017 zaplatil obeti 375 000 USD výmenou za mlčaniePri predbežnom vypočúvaní sudca zistil, že právnik Leslie Mark Stovall predložil ako dôkazy ukradnuté dokumenty a súkromnú komunikáciu medzi hráčom a právnikmi.

 

img

 

"Zamietnutie prípadu pre nevhodné správanie právnika je ťažké. Je to však jediný spôsob, ako zaručiť správnosť súdneho procesu," zverejnil podľa agentúry AP v zápise sudca Daniel Albregts. Majster Európy sa už viackrát vyjadril, že nešlo o žiadne znásilnenie, ale priateľský sex.

 

Zo sexuálneho obťažovania najnovšie čelí iba 27-ročný obranca Manchestru City Francúz Benjamin Mendy, ktorého polícia obvinila z viacerých deliktov koncom augusta. Futbalistu čaká 15. novembra vypočúvanie, na ktorom jeho právnici podajú žiadosť na zrušenie obvinení. 

 

img

 

Francúz je obvinený zo znásilnenia v štyroch prípadoch a ďalšieho sexuálneho deliktu. Činy sa mali odohrať v období medzi októbrom 2020 a augustom 2021. Bývalý obranca, ktorého pre obvinenia suspendovali, sa aktuálne nachádza v cele predbežného zadržania v Liverpoole.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies