REPORTÁŽ: Ako bojovať proti vráskam?

NETKY.SK • 28 Február 2020, 10:0 • 2 min
REPORTÁŽ: Ako bojovať proti vráskam?

V zimných mesiacoch sa môžu objaviť vo väčšej miere aj vrásky. Ako proti nim bojovať nám vysvetlí kozmetička Tatiana Nováková.

slovakia

left justify in out

 

Proti vráskam môžeme bojovať invazívnym a neinvazívnym spôsobom. Invazívny spôsob je spôsob, kedy sa priamo pod kožu pichá botulotoxín, teda botox. Pre mnoho žien je prijateľnejší neinvazívny spôsob vo forme rôznych kozmetických zákrokov.

 

Aké zákroky pomáhajú redukovať vrásky?

Najviac obľúbená je mezoterapia, ktorá môže byť ihličková alebo vykonávaná pomocou elektrickému prúdu. Pri ihličkovej metóde sa zapracovávajú rôzne séra pod kožu, samozrejme len do určitej hĺbky. Ak chcete vypnutú pleť, je vhodné použiť rôzne druhy kyselín. "Medzi jednu z mojich obľúbených patrí dermabotexín... je to neinvazívna záležitosť kde sa dáva na povrch pokožky dermabotexín. Ona vám to za 3-4 dni spracuje a tá pokožka ostane taká vyhladenejšia," hovorí kozmetička. Pomocou kyselín mimické vrásky miznú a hlboké vrásky sa zmierňujú. Viac o zákroku sa dozviete v reportáži vyššie.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona