Ak by nebol futbal, možno by som vraždil, tvrdí Felipe Melo

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 11:34 • 2 min
Ak by nebol futbal, možno by som vraždil, tvrdí Felipe Melo

ISTANBUL - Brazílsky futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu Inter Miláno Felipe Melo pochádzajúci z chudobnej favely Volta Redonda neďaleko Ria de Janeiro vyhlásil, že vďaka futbalu unikol možnému životu zločinca.

slovakia

left justify in out

"Vyrástol som v jednej z najnebezpečnejších štvrtí Brazílie. Všade naokolo boli drogy a zbrane. Keď som šiel na tréning a potom sa vrátil domov, stalo sa, že niektorý z mojich kamarátov už bol mŕtvy. Musel som si vybrať medzi futbalom a svetom zločinu. Našťastie sa mi podarilo uniknúť od zlého spôsobu života a vďaka futbalu môžem žiť svoj sen. Futbal mi pomohol. Keby som ho profesionálne nehral, možno by bol teraz zo mňa vrah," vyhlásil pre televíziu Sky 32-ročný Felipe Melo. Počas bohatej kariéry si obliekal aj dresy Galatasarayu, Juventusu, Fiorentiny, či viacerých španielskych a brazílskych klubov. Začínal v slávnom Flamengu. Hráva v strede poľa.


"Môj otec často pracoval na dve zmeny, aby nás uživil. Doma sme museli veľa obetovať. Iba nedávno som si začal uvedomovať, aké dôležité obete to boli. Teraz by som nebol tam, kde som. Boh a moja rodina sú pre mňa to najdôležitejšie v živote," vyznal sa účastník MS 2010 v JAR. Melo má s manželkou Robertou štyri deti - dcéru a troch synov. Jedného z nich pomenoval podľa bývalého skvelého anglického útočníka Garyho Linekera - Linyker.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies