Aj vy ste milovníkom zmrzliny a pravých mliečnych smotanových krémov?

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 15:52 • 2 min
Aj vy ste milovníkom zmrzliny a pravých mliečnych smotanových krémov?

BRATISLAVA – Spoločnosť Fega Frost spúšťa v tomto roku vlastnú a poctivú výrobu rôznych druhov zmrzliny a mliečnych výrobkov.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Fega Frost, ktorá ma na Slovensku dlhoročnú tradíciu vsádza na kvalitu a poctivosť svojich produktov. Túto sezónu na náš trh spoločnosť uvedie nové výrobky vlastnej výroby s výhradne použitými slovenskými surovinami. Milovníci tejto sezónnej maškrty si určite prídu na svoje. V produktoch nenájdete žiadne umelé náhrady, iba čisto kvalitné suroviny ktoré, bude sprevádzať skvelá chuť.

 

Spoločnosť si zadovážila výlučne kvalitné technológie od renomovaných značiek, aby sa uistila, že konečný výsledok bude jedinečný a pripravený konkurovať zahraničným výrobkom. Rozšírením svojho portfólia sa chce pričiniť o skvalitnenie slovenského trhu vrámci segmentu mrazených mliečnych pochúťok. Viac sa dozviete TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies