Hľadáte sídlo pre vaše podnikanie?

NETKY.SK • 20 Máj 2019, 16:00 • 2 min
Hľadáte sídlo pre vaše podnikanie?

Každý podnikateľ potrebuje pre svoje podnikanie vlastné sídlo. A to nie len kvôli praktickým dôvodom. Túto požiadavku stanovuje tiež zákon. Poradíme vám, ako problém sídla firmy vyriešiť s minimálnymi finančnými nákladmi. Zistíte, že je to veľmi jednoduché, rýchle a lacnejšie!

slovakia

left justify in out

Vyskúšajte virtuálne sídlo

Každý podnikateľský subjekt potrebuje pri zápise do obchodného a živnostenského registra uviesť adresu sídla podnikania. Sídlom môže byť vlastná alebo prenajatá nehnuteľnosť. Zákon tiež umožňuje uvádzať ako sídlo spoločnosti tzv. virtuálne sídlo.

Toto riešenie spája v sebe mnoho výhod. Na prvom mieste je to finančná úspora. Oproti klasickému prenájmu vlastných kancelárskych priestorov či kúpe nehnuteľnosti tak ušetríte niekoľko násobne viac.

Prenájom virtuálneho sídla je výhodný nielen pre začínajúcich podnikateľov, ale tiež pre spoločnosti, ktoré nepotrebujú mať pre svoje podnikanie k dispozícii stále kancelárske priestory.

 

Iné výhody virtuálneho sídla

Prenájmom virtuálneho sídla získate pre svoje podnikanie adresu na lukratívnom mieste. Virtuálne kancelárie sa totiž prenajímajú v biznis centrách či kancelárskych budovách.

Na adrese sídla budete mať riadne označenú schránku pre príjem pošty. K dispozícii sú tiež doplnkové služby, ako archivácia či preposielanie doručenej pošty a jej on-line evidencia. Samozrejmosťou je e-mailová alebo SMS notifikácia. K dispozícii budete mať aj priestor na rokovania so zákazníkmi a partnermi.

Toto riešenie je výhodné aj pre zahraničné spoločnosti, ktoré na Slovensku rozbiehajú svoju činnosť. Ak si prenajmete virtuálne sídlo v Bratislave, prínosom bude okrem toho menšia pravdepodobnosť daňovej či inej kontroly.

 

Ako vybrať virtuálne sídlo?

Prvým kritériom pre výber poskytovateľa služby virtuálne sídlo by nemala byť cena. Najhlavnejším kritériom je vlastníctvo nehnuteľnosti. Ak je spoločnosť, ktorá sídlo prenajíma aj vlastníkom priestorov, budete mať zaručenú stálu adresu bez nebezpečenstva nečakaných zmien.

Dôležitá je aj kvalita evidencie pošty. Pri kvalitnej evidencii sa nemôže stať, že nebudete o vašej pošte včas informovaní. Vyberajte tiež podľa ponuky doplnkových služieb. Napríklad vybavovanie telefonátov alebo dohodnutie stretnutí s klientmi.

Dokonalé, pohodlné, rýchle a lacnejšie, virtuálne sídlo, s ktorým bude vaše podnikanie v mnohých smeroch oveľa jednoduchšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies