Aj víťazstvo v Bielorusku s vysokou sledovanosťou

NETKY.SK • 13 Október 2014, 12:53 • 2 min
Aj víťazstvo v Bielorusku s vysokou sledovanosťou

BRATISLAVA - Nedeľňajšie víťazstvo slovenskej futbalovej reprezentácie v Borisove nad domácim Bieloruskom (3:1) v kvalifikácií o postup na majstrovstvá Európy sledovalo na obrazovkách Jednotky v priemere až 589-tisíc divákov (rating 12,6 %, trhový podiel 26, 15%). V druhom polčase si dva góly Mareka Hamšíka a záverečný zásah Stanislava Šestáka nenechalo ujsť až 607-tisíc divákov (rating 13 %, trhový podiel 28,8 %).

slovakia

left justify in out

Po piatkovej domácej remíze slovenských reprezentantov do 21 rokov s talianskymi rovesníkmi (1:1) sa diváci môžu tešiť na priamy prenos z rozhodujúceho odvetného duelu baráže kvalifikácie na budúcoročné ME "dvadsaťjednotiek" v Česku, ktorý sa bude vysielať v utorok 14. októbra od 15.45 h na Dvojke.

 

Výkop v Reggiu Emilia je naplánovaný na 16.00 h. V prípade úspechu proti domácim Talianom slovenská "dvadsaťjednotka" postúpi na záverečný turnaj kontinentálneho šampionátu tejto vekovej kategórie, ale má aj šancu na účasť na olympijskách hrách 2016 v brazílskom Riu de Janeiro. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies