Aguirre má dôveru Japonskej asociácie

NETKY.SK • 24 Január 2015, 11:49 • 2 min
Aguirre má dôveru Japonskej asociácie

SYDNEY - Šéf Japonskej futbalovej asociácie (JFA) vyjadril podporu trénerovi národného tímu Javierovi Aguirremu.

slovakia

left justify in out

Japonsko ako obhajca titulu vypadlo v štvrťfinále Ázijského pohára so Spojenými arabskými emirátmi po rozstrele zo značky pokutového kopu, keď sa stretnutie po predĺžení skončilo nerozhodným výsledkom 1:1. Päťdesiatšesťročný mexický kouč navyše v Španielsku čelí obvineniam z ovplyvňovania zápasov. Aguirre bol na lavičke Zaragozy v sezóne 2010/2011, podozrivé je víťazstvo 2:1 nad Levante, vďaka ktorému sa Zaragoza udržala v Primera División. V Španielsku je ovplyvňovanie zápasov trestným činom.

 

"Prípad je stále v štádiu oficiálneho vyšetrovania. Kým sa neskončí, nebudeme sa k nemu vyjadrovať, čo znamená, že Aguirre pokračuje na lavičke národného tímu," povedal šéf JFA Kunia Daini, ktorý bol spokojný s výkonom japonskej reprezentácie na Ázijskom pohári 2015. Hráči "krajiny vychádzajúceho slnka" prešli základnou skupinou s plným počtom bodov a bez inkasovaného gólu. "Odkedy je Aguirre pri reprezentácii, darí sa mu utužovať kolektív. V tomto ohľade je naozaj dobrý," dodal Kunia Daini. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies