Agüero potvrdil aj proti Liverpoolu dôležitosť pre City

NETKY.SK • 26 August 2014, 09:40 • 2 min
Agüero potvrdil aj proti Liverpoolu dôležitosť pre City

MANCHESTER - Futbalista Manchestru City Sergio Agüero dokazuje svoju cenu pre klub už v úvode novej sezóny, v pondelok už po 23 sekundách pobytu na trávniku skóroval v zápase Premier League proti vicemajstrovskému Liverpoolu (3:1).

slovakia

left justify in out

Tréner Manuel Pellegrini zatiaľ Argentínčana šetrí a na trávnik ho posiela ako striedajúceho hráča, jeho zverenec však dokázal streliť v Premier League už dva dôležité góly. V prvom kole skóroval proti Newcastlu na 2:0 po deviatich minútach, v druhom mu stačil na presný zásah do siete Liverpoolu prvý dotyk s loptou.

 

V 68. min nahradil na trávniku Edina Džeka a po 23 sekundách zužitkoval na gól na 3:0 presný pas od Jesusa Navasa. Prvé dva góly dosiahol Stevan Jovetič. City majú aj vďaka Agüerovi stopercentný štart do sezóny. "Agüero je pre nás mimoriadnym a dôležitým hráčom, ak je zdravotne v poriadku. Bolo dobré, že prvý dotyk s loptou premenil na gól. Nie je to o šťastí, počas posledného týždňa tvrdo pracoval. Jeho príprava je iná ako u ostatných, má za sebou náročnú jar, zranenie. Musíme k nemu pristupovať citlivo. Momentálne je akoby v období medzi koncom prípravy a začiatkom sezóny. Do stopercentnej formy mu ešte čosi chýba," priznal tréner Pellegrini, podľa ktorého Agüero pracuje momentálne najmä na kondícii. V Manchestri sa zároveň chcú tvrdou prípravou vyhnúť tomu, aby Agüera trápili počas sezóny zdravotné problémy. 

 

Víťazstvo 3:1 nad Liverpoolom posunulo úradujúceho majstra na 3. priečku tabuľky o skóre za londýnsku dvojicu Tottenham, Chelsea. "Pre mňa osobne to bol šesťbodový zápas, keďže sme ho navyše hrali doma. Liverpool má kvalitný tím a bude bojovať o titul. Máme za sebou náročný úvod sezóny," doplnil Pellegrini. Informácie pochádzajú z webu Daily Telegraph. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies