Agüero: Kolaps môže postihnúť každého

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 12:12 • 2 min
Agüero: Kolaps môže postihnúť každého

BELO HORIZONTE - Herný a výsledkový kolaps, aký zažili Brazílčania v semifinálovom súboji majstrovstiev sveta vo futbale proti Nemcom (prehra 1:7), môže zažiť ktorýkoľvek tím.

slovakia

left justify in out

Myslí si to argentínsky útočník Sergio Agüero, ktorý sa vrátil do zostavy Juhoameričanov v semifinále proti Holandsku (0:0 po predĺžení, v rozstrele zo značky pokutového kopu 4:2) po zranení stehenného svalu ako striedajúci hráč.

"Budeme mať vo finále proti Nemcom na pamäti, čo vyviedli Brazílčanom. Na druhej strane, oni vedia, že aj my máme svoju silu. Disponujeme hráčmi, ktorí sú v ofenzíve nebezpeční. Naša finálová účasť má svoj dôvod," podotkol 24-ročný Agüero. 

 

Útočník Manchestru City si poranil ľavé stehno v poslednom zápase skupinovej fázy proti Nigérii (3:2) a nasledujúce dve stretnutia vyraďovacej časti proti Švajčiarsku a Belgicku museli Argentínčania odohrať bez neho. V semifinále proti Holandsku prišiel na ihrisko v 82. min namiesto Gonzala Higuaína a premeneným pokutovým kopom pomohol "albicelestes" k postupu do finále. "Každý návrat na ihrisko po zranení je sprevádzaný miernymi obavami, že čo ak sa znova niečo stane. Pred nami je však finále majstrovstiev sveta. Ak dostanem príležitosť hrať, dám do toho všetko," sľúbil fanúšikom Agüero. Jeho kolega zo stredu poľa Maxi Rodríguez ho doplnil: "Je to finále majstrovstiev sveta a napätie a zodpovednosť budú cítiť oba tímy. My sa pokúsime zahrať tak, aby sme boli úspešní." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies