Advocaat verí, že Sunderland sa výsledkovo aj výkonnostne pozdvihne

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 14:11 • 2 min
Advocaat verí, že Sunderland sa výsledkovo aj výkonnostne pozdvihne

SUNDERLAND - Futbalisti Sunderlandu potrebujú nový impulz. Ich nový tréner Dick Advocaat si myslí, že musia opäť začať veriť svojim schopnostiam, aby dokázali zvládať duely Premier League a vyhrabali sa tak zo spodných priečok tabuľky.

slovakia

left justify in out

Sunderland zvíťazil v uplynulých dvanástich stretnutiach od Vianoc len jediný raz. Neúspešná štatistika stála miesto uruguajského trénera Gusa Poyeta, pod ktorým sa podlomila stolička po sobotňajšej domácej prehre s Aston Villou v pomere 0:4. Všetky štyri góly pritom "čierne mačky" inkasovali ešte v prvom polčase. Z krízy má Sunderland dostať práve Advocaat. "Musíme sa pozerať na seba a získať späť sebadôveru. Sme v nelichotivej situácii, hráme na konci tabuľky, musíme to zmeniť. Som tréner, ktorý rád drží so svojím tímom kontrolu nad zápasom," cituje agentúra Reuters slová 67-ročného Holanďana.

 

Sunderlandu patrí priebežne 17. priečka v tabuľke Premier League. Advocaat verí, že tím sa výkonnostne aj výsledkovo pozdvihne. "Poznám mužstvo, poznám hráčov. V náš prospech hrá aj fakt, že máme úžasný štadión a skvelých fanúšikov. S ich pomocou to musíme dokázať," uviedol holandský kouč, ktorý absolvuje premiéru na lavičke Sunderlandu už v sobotu proti West Hamu United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies