Adriana Sklenaříková spadla, skončila v nemocnici

NETKY.SK • 23 Apríl 2012, 06:47 • 2 min
Adriana Sklenaříková spadla, skončila v nemocnici

Adriana Sklenaříková spadla, skončila v nemocnici - Celebrity Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková vo štvrtok ráno na parkovisku spadla a keďže si poškodila väzivo v nohe, museli ju hospitalizovať. Informoval o tom francúzsky denník Le Parisien.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková vo štvrtok ráno na parkovisku spadla a keďže si poškodila väzivo v nohe, museli ju hospitalizovať. Informoval o tom francúzsky denník Le Parisien. Úraz si zrejme bude vyžadovať niekoľko týždňov rekonvalescencie, čo modelke narušilo plány - v televízii France 2 mala totiž od mája moderovať reláciu, v ktorej plánovala zdolať Mont Blanc.

Modelka známa svojimi dlhými nohami, ktorá pre kariéru prerušila štúdium medicíny, sa len minulý rok rozhodla rozviesť s francúzskym futbalistom Christianom Karembeuom. Sklenaříková ako dôvod rozchodu uviedla, že už od roku 2005 sa s Karembeuom vídavala len zriedkavo, majú iné potreby a ich životy sa vyvíjali odlišnými smermi. Rodáčka z Brezna, ktorá v minulosti predvádzala napríklad pre značku Wonderbra, s manželom nemala žiadne deti.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies