Adaptáciu mangy Ghost In The Shell uvedú do kín 31. marca 2017

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 15:10 • 2 min
Adaptáciu mangy Ghost In The Shell uvedú do kín 31. marca 2017

USA - Hranú filmovú adaptáciu mangy Ghost In The Shell, ktorú pripravuje spoločnosť Walt Disney Pictures, uvedú do amerických kín 31. marca 2017, teda v rovnaký deň ako začnú premietať celovečernú animovanú snímku o Šmolkoch z dielne Sony Pictures Animation.

slovakia

left justify in out

Film Ghost In The Shell si budú môcť diváci a diváčky pozrieť v 3D formáte. Walt Disney Pictures posunuli dátum uvedenia o dva týždne, pôvodne ho totiž chceli verejnosti predstaviť až 14. apríla 2017. O réžiu sa postará Rupert Sanders. Hlavnú hrdinku stvárni Scarlett Johansson.

 

Autorom mangy Ghost In The Shell je japonský umelec Masamune Shirow. Po prvý raz vyšla v roku 1989. Na jej motívy už vzniklo viacero filmov, seriálov i videohier. Ústrednou postavou príbehu je majorka Motoko Kusanagi, ktorá vedie tajnú organizáciu Public Security Section 9. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies