24-ročný Popradčan ohrozoval nožom pracovníčku pumpy, polícia ho zadržala

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 11:05 • 2 min
24-ročný Popradčan ohrozoval nožom pracovníčku pumpy, polícia ho zadržala

POPRAD - Na čerpacej stanici v Poprade 24-ročný muž nožom ohrozoval pracovníčku, polícia ho zadržala. O incidente, ktorý sa stal v stredu dve hodiny po polnoci, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

"Popradčan násilím roztiahol uzamknuté posuvné dvere na budove stanice, vstúpil dovnútra a prešiel za predajný pult k pracovníčke. Žene priložil ku krku nôž a vyhrážal sa jej zabitím, v druhej ruke držal hrdlo od rozbitej fľaše," priblížila hovorkyňa. Na mieste incidentu zasahovalo niekoľko policajných hliadok, jeden z policajtov obvodného oddelenia Policajného zboru Poprad sa snažil mladého muža presvedčiť, aby sa vzdal. Za využitia donucovacích prostriedkov ho následne príslušníci pohotovostného policajného útvaru Prešov zadržali. "Okresným popradským vyšetrovateľom je v prípade vedené trestné stíhanie vo veci zločinu obmedzovania osobnej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa a s trestným činom poškodzovania cudzej veci," dodala Ligdayová. Aby nedošlo k zmareniu vykonávaných procesných úkonov v trestnom konaní, k prípadu momentálne viac informácií polícia neposkytne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies