Zverejnili trailer filmu Ovečka Shaun

NETKY.SK • 30 November 2014, 14:08 • 2 min
Zverejnili trailer filmu Ovečka Shaun

LONDÝN - Spoločnosti StudioCanal a Aardman Animations zverejnili trailer snímky Ovečka Shaun, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 5. marca 2015.

slovakia

left justify in out

Film nadväzuje na televízny seriál Veselá farma (2007), ktorého hlavnou hviezdou je ovečka Shaun. Divákov a diváčky tentoraz čaká dobrodružstvo Shauna a jeho zvieracích kamarátov, ktorí sa vyberú do mesta, aby zachránili svojho farmára. Čeliť pritom budú viacerým nástrahám, ktorú predstavuje napríklad pracovník útulku pre zvieratá.

 

Film v réžii Richarda Starzaka a Marka Burtona nakrútili technikou stop-motion. "Shaun a jeho kamaráti majú obrovské množstvo fanúšikov na celom svete," uviedol ešte minulý rok David Sproxton, výkonný predseda filmového štúdia Aardman Animations, ktoré stojí aj za spomínanou Veselou farmou. "Veľmi sa tešíme, že tieto postavy budeme môcť využiť vo väčšom dobrodružstve na plátne," dodal. Aardman Animations má na konte aj snímky Slepačí úlet (2000), Wallace & Gromit: Prekliatie králikolaka (2005) alebo Piráti! (2012). 

 

Ovečku Shauna diváci a diváčky spoznali v oscarovom krátkometrážnom filme Wallace & Gromit: A Close Shave (1995). Až v roku 2007 sa dočkala vlastného seriálu, ktorý vysielajú vo viac ako 170 krajinách. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies