Zverejnili trailer filmu Ghost in the Shell

NETKY.SK • 14 November 2016, 11:19 • 2 min
Zverejnili trailer filmu Ghost in the Shell

BRATISLAVA - Americká filmová spoločnosť Paramount Pictures zverejnila trailer očakávanej hranej adaptácie kultovej japonskej mangy Ghost in the Shell.

slovakia

left justify in out

Vo viac ako dvojminútovej novinke je možné vidieť aj ukážky niekoľkých akčných scén, v ktorých sa objavili Scarlett Johansson, predstaviteľka hlavnej hrdinky, majorky Motoko Kusanagi, či Takeshi Kitano, ktorý stvárňuje šéfa špeciálnej jednotky Sekcia 9 Daisukeho Aramakiho. V traileri znie coververzia hitu Enjoy The Silence skupiny Depeche Mode, ktorú nahral Ki Theory.
O adaptáciu diela svetoznámeho Masamuneho Shirowa do podoby filmového scenára sa postarali Jonathan Herman a Jamie Moss. Réžie sa chopil Rupert Sanders. Po boku Johansson a Kitana sa v ďalších úlohách predstavia napríklad Michael Pitt, Pilou Asbaek, Juliette Binoche, Kaori Momoi, Yutaka Izumihara, Rila Fukushima alebo Chin Han. Do slovenských kín by sa mala snímka dostať 30. marca 2017.

 

 

Hlavnou postavou Ghost in the Shell je kyborg Motoko Kusanagi zo Sekcie 9, ktorá je tiež schopná bojovníčka a hackerka. Pôvodná séria mangy Ghost in the Shell vychádzala v Japonsku od apríla 1989 do novembra 1990 a inšpirovala vznik dvoch animovaných filmov z rokov 1995 a 2004. Ďalšie príbehy členov Sekcie 9 rozpracovali napríklad aj v sériách anime Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002 - 2005), Ghost in the Shell: Arise (2013) či animovanom filme Ghost in the Shell: The New Movie (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies