Zverejnili skladbu Sexy z komédie o Cuky a Luky

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 16:08 • 2 min
Zverejnili skladbu Sexy z komédie o Cuky a Luky

BRATISLAVA - Tvorcovia očakávanej komédie Cuky Luky Film zverejnili skladbu Sexy, ktorú pre snímku nahrali Barbora Švidraňová, Emma Drobná a Kuko z Horkýže Slíže.

slovakia

left justify in out

O produkciu piesne sa postaral Radovan "Vrabec" Orth, známy z Made 2 Mate alebo Funkiez. "Chceli sme k filmu funky singel a na Slovensku nie je v tomto žánri nikto povolanejší ako Vrabec. Ešte k nám aj zapadol, keďže vo filme je skutočný pretlak zvierat," povedal producent filmu Dano Dangl.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj video, v ktorom sa objavili okrem predstaviteliek hlavných hrdiniek Petry Polnišovej a Zuzany Šebovej či spomínanej speváckej trojice napríklad aj Marián Čekovský, Thomas Puskailer, Lucie Bílá, Evelyn, Viktor Vincze, Roman Pomajbo alebo Lukáš Latinák. 

Film o komickej dvojici Cuky a Luky ponúkne príbeh o začiatku priateľstva, ktoré navždy zmenilo životy známych afektovaných slečien. Réžiu dostal na starosť český filmár Karel Janák, za kameru sa postavil Tomáš Juríček. Novinka bude mať slovenskú premiéru 20. apríla. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies