Zverejnili prvý trailer trileru Circle s Emmou Watson

NETKY.SK • 7 December 2016, 15:14 • 2 min
Zverejnili prvý trailer trileru Circle s Emmou Watson

PARÍŽ - Produkčná spoločnosť EuropaCorp zverejnila v utorok prostredníctvom služby YouTube prvý teaser trailer trileru Circle. Vo vyše dvojminútovej ukážke z filmovej adaptácie knihy The Circle (2013) Davea Eggersa je možné vidieť viacero scén, v ktorých účinkujú Emma Watson, Tom Hanks či John Boyega.

slovakia

left justify in out

Snímka režiséra Jamesa Ponsoldta sleduje mladú ženu Mae Holland (Emma Watson), ktorá získa lukratívnu prácu v internetovej spoločnosti The Circle a následne sa stane jednou z jej najúspešnejších zamestnancov. Dej filmu však rýchlo začne naberať prvky trileru v súvislosti so zneužívaním osobných údajov a keď sa Mae zapletie so záhadným mužom.

 


Šesťdesiatročný Hanks, ktorý sa tiež podieľa na produkcii, stvárnil v novinke zakladateľa spomínanej firmy Baileyho. Herecké obsadenie doplnili Karen Gillan, Patton Oswalt, Ellar Coltrane či Bill Paxton. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 27. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies