Zúčastníte sa protikorupčného festivalu Pucung? Tento rok sa bude konať online

NETKY.SK • 12 Apríl 2021, 10:24 • 2 min
Zúčastníte sa protikorupčného festivalu Pucung? Tento rok sa bude konať online

SLOVENSKO - Kto povedal, že sa nekonajú žiadne festivaly? V pondelok 19. apríla začne jeden užitočný festival. Tento rok sa uskutoční online formou.

slovakia

left justify in out

Nadácia Zastavme korupciu uviedla, že protikorupčný festival Pucung sa uskutoční napriek pandémii. Prebehne online. Najlákavejším bodom programu, podľa nich, bude diskusia o tom, či sa dá zbaviť korupčnej chobotnice na Slovensku. Diskusia sa uskutoční vo štvrtok 22. apríla a zúčastnia sa na nej napríklad špeciálny prokurátor Daniel Lipšic, či minister vnútra Roman Mikulec. Program bude festival vysielať každý večer od 19. do 24. apríla vo svojom profile na sociálnej sieti.  Tento ročník Pucungu prináša aj nový formát PechaKucha. "Behom dynamického vystúpenia vyrozprávajú inšpiratívni hostia prostredníctvom 20-tich obrázkov svoj príbeh, pričom na každý majú 20 sekúnd. PechaKucha môže byť na Pucungu vďaka nášmu komunitnému partnerovi východné pobrežie a na výbere hostí sme si dali špeciálne záležať," uviedli organizátori na sociálnej sieti.

 

img

 

"Bežne jednodňové podujatie pre 500 ľudí bude tentokrát trvať celý jeden týždeň a bude dostupné pre všetkých s internetovým pripojením,“ povedala projektová manažérka Bernátová. Súčasťou programu bude aj premietanie filmov, diskusia o tajných službách či webinár "Ako sa nezblázniť zo zlých správ“. Cieľom festivalu Pucung je spojiť inšpiratívnych ľudí, vyspovedať kľúčové osobnosti z občianskej spoločnosti, novinárskeho prostredia, politiky a kultúry a ukázať, že pozitívna zmena v spoločnosti je možná.

 

Mohlo by vás zaujímať: Odvolanie v kauze Dobroslava Trnku by mala disciplinárna komisia riešiť v máji



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies