Zrážka s vlakom na trati medzi Mníchovou Lehotou a Bánovcami nad Bebravou pripravila muža o nohy

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 13:04 • 2 min
Zrážka s vlakom na trati medzi Mníchovou Lehotou a Bánovcami nad Bebravou pripravila muža o nohy

BRATISLAVA - Uplynulý týždeň došlo na tratiach Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) k trom zrážkam. TASR o tom informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

"V prípade prvej zrážky prišiel muž o obe nohy, previezli ho do nemocnice," uviedla. Na trati medzi Mníchovou Lehotou a Bánovcami nad Bebravou sa s vlakom zrazilo auto, vodič neutrpel zranenia.

 

"V poslednom prípade sa auto zrazilo s rýchlikom na trati Veľké Uherce – Výhybňa Oslany. Vodič mal veľmi ťažké zranenia, previezli ho do nemocnice," povedala Pavliková. Pri odstraňovaní zakliesneného vozidla asistoval aj pomocný rušeň.

 

Pracovníci ŽSR museli zvládnuť aj agresívnych cestujúcich. Nebezpečný prípad sa stal podľa hovorkyne na zastávke Pusté Úľany, keď cestujúci napadol vlakvedúceho a spôsobil mu poranenie na tvári.

 

"K ďalšiemu napadnutiu došlo na zastávke Važec, kde pracovníčku osobnej pokladne napadli neznáme ženy. Najzávažnejšie to však bolo v Strede nad Bodrogom, kde cestujúci napadol vlakvedúceho tak, že útočníka musela zadržať hliadka polície," informovala Pavliková.

 

Na tratiach ŽSR ukradli laná trakčného vedenia pod napätím na úseku medzi Holíčom nad Moravou a Holíčom nad Moravou štátna hranica. Koľaj bude až do opravy neprejazdná pre všetky vlaky závislé od trakčného vedenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies