Zranený Ramsey bude chýbať Arsenalu najmenej tri týždne

NETKY.SK • 22 Október 2015, 14:21 • 2 min
Zranený Ramsey bude chýbať Arsenalu najmenej tri týždne

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu Londýn sa budú musieť do konca novembra zaobísť bez stredopoliara Aarona Ramseyho, ktorý si v utorkovom súboji F-skupiny Ligy majstrov 2015/2016 proti Bayernu Mníchov (2:0) poranil zadný stehenný sval.

slovakia

left justify in out

Waleský reprezentant sa neobjaví na zelených trávnikoch minimálne tri týždne.

 

Ramsey, ktorého sužoval boľavý zadný stehenný sval už v minulej sezóne, musel opustiť ihrisko v 57. minúte. Podľa slov trénera "Gunners" Arsena Wengera bol 24-ročný záložník veľmi zronený, keďže sa po doliečení zranenia práve dostával do optimálnej formy. Francúzsky kouč sa domnieva, že sa pod obnovenie svalových problémov mohla podpísať enormná zápasová záťaž. Ramsey v tomto ročníku absolvoval už 17 duelov, okrem zápasov na klubovej úrovni má na konte aj štarty v národnom drese. Walesu v skončenej kvalifikácii výrazne pomohol k historickému postupu na EURO.

 

"Určite mu nepomohlo, že nastúpil za Wales proti Andorre, rovnako ako Garethovi Baleovi," uviedol Wenger na adresu Ramseyho. "Dnes mal vyšetrenia, no je mimo hry. Verím, že po najbližšej reprezentačnej prestávke už bude k dispozícii," citovala trénera Arsenalu oficiálna internetová stránka "kanonierov".

 

Ramsey tak príde o sobotňajší zápas s Evertonom ako i severolondýnske derby proti Tottenhamu (8. novembra). Wenger takisto potvrdil, že brankár David Ospina bude pauzovať približne rovnakú dobu ako Ramsey.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies