Lehotského znepokojuje, ako Matovič útočí na ministerku spravodlivosti

NETKY.SK • 1 Júl 2021, 08:27 • 2 min
Lehotského znepokojuje, ako Matovič útočí na ministerku spravodlivosti

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady Tomáš Lehotský zo strany Za ľudí má výhrady voči tomu, ako Igor Matovič riadi svoje ministerstvo.

slovakia

left justify in out

Rovnako ho znepokojuje, ako útočí na ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú. Uviedol to vo svojom profile na sociálnej sieti. "Mám výhrady voči tomu, ako Matovič riadi svoje ministerstvo, rovnako ma znepokojuje ako útočí na ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú. Škodí tým celej vláde Eduarda Hegera, ktorú ako poslanci podporujeme," napísal.

 

Súvisiaci článok: Igor Matovič ustál odvolávanie v parlamente. Poslanci za SaS a Za ľudí sa pri hlasovaní zdržali

Lehotský sa v stredu 30. júna pri hlasovaní v parlamente o návrhu na vyslovenie nedôvery ministrovi financií zdržal. Za jeho odvolanie hlasovalo iba 51 z prítomných 135 poslancov, pričom na odvolanie ministra z funkcie je potrebná nadpolovičná väčšina hlasov všetkých poslancov parlamentu, teda minimálne 76. Lehotský dodal, že sa pri hlasovaní zdržal spolu so všetkými poslancami frakcie, ktorí nepovažujú Veroniku Remišovú za svoju predsedníčku.

 

Prečítajte si: Reakcie OĽaNO a HLAS-SD na zotrvanie Matoviča vo funkcii ministra financií SR

 

"Na druhej strane nebudem hlasovať za odvolanie akéhokoľvek ministra tejto vlády, ktoré navrhne opozícia. Som presvedčený, že táto vláda prináša mnoho dobrých riešení a preto je dôležité, aby bola stabilná," dodal Lehotský.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies