Žraloci aj s Handzušom si opäť zgustli na Caps, Carolina stopla sériu Habs

NETKY.SK • 14 Február 2012, 08:33 • 2 min
Žraloci aj s Handzušom si opäť zgustli na Caps, Carolina stopla sériu Habs

Žraloci aj s Handzušom si opäť zgustli na Caps, Carolina stopla sériu Habs

slovakia

left justify in out

img

Michal Handzuš sa v noci na utorok tešil v NHL z víťazstva hokejistov San Jose Sharks na ľade Washingtonu Capitals 5:3. Slovenský center odohral 17 minút, mal 42% úspešnosť na vhadzovaní a do tabuľky pravdy si pripísal jeden mínusový bod.
      Žraloci tak potvrdili, že na tím z hlavného mesta vedia zahrať, keď z posledných 17 vzájomných duelov zaznamenali 16 víťazstiev.  Caps sa pritom v hale Verizon Center chceli vrátiť na víťaznú vlnu, aby mohli lepšie kontrolovať svoj postup do playoff. Lenže Sharks sa rýchlo otrepali z prehry 0:3 v predchádzajúcom zápase so St. Louis, v ktorom si vylámali zuby na slovenskom gólmanovi Jaroslavovi Halákovi, a upevnili si pozíciu na čele Pacifickej divízie. Washington sa momentálne nachádza na nepostupovom 9. mieste vo Východnej konferencii. 
      V hale Center Bell      bol hrdinom večera ofenzívny líder Caroliny Eric Staal, ktorý prispel dvomi gólmi a jednou asistenciou k výhre Hurricanes v Montreale 5:3. Hostia, ktorí otočili skóre tromi gólmi v poslednej tretine, tak hráčom Canadiens prestrihli šnúru štyroch vyhratých duelov. Center hurikánov Staal najskôr v 44. minúte pri vlastnom oslabení vyrovnal na 3:3, potom sa v presilovke podieľal na presnom zásahu Jamie McBaina, aby uzavrel sám gólový účet do prázdnej bránky. Montreal momentálne figuruje vo Východnej konferencii na 11. mieste, Carolina je posledná na 15. priečke. 

      výsledky:
      Washington - San Jose 3:5, Montreal - Carolina 3:5, Vancouver - Phoenix 2:1 pp a sn.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies