Žolík Bakoš zariadil pohárový triumf Liberca nad Spartou: Vyšlo to

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 10:53 • 2 min
Žolík Bakoš zariadil pohárový triumf Liberca nad Spartou: Vyšlo to

LIBEREC - Slovenský futbalista Marek Bakoš bol ústrednou postavou prvého štvrťfinálového zápasu MOL Cupu, v ktorom jeho Slovan Liberec zdolal doma pražskú Spartu 2:1.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník začal stretnutie na lavičke náhradníkov, na ihrisko prišiel až v 70. minúte a onedlho po centri Jefremova zariadil triumf Severočechov.

 

"Dyma to dal pekne pod seba, ja som sa snažil odpútať od brániaceho hráča. Vyšlo to dobre," uviedol Bakoš v rozhovore pre klubový web Slovana.

 

"Vyhrali sme, ale úplne spokojní byť nemôžeme, pretože sme chceli hrať na nulu. Dobré ale je, že sme Spartu dostávali pod tlak a na ťažkom teréne dokázali otočiť skóre zápasu. Sme radi, že sme vyhrali, ale stále sme len v polčase. Rozhodovať sa bude na Letnej. Pre nás nie je výsledok 2:1 zlá východisková pozícia, no mohlo to byť aj lepšie. Cítili sme, že by sme ešte mohli pridať jeden gól. Na konci sme tam mali nejaké centre a závary. Musíme odohrať kvalitnú odvetu, aby sme postúpili," dodal Bakoš.

 

Odvetný duel je na programe 16. marca v Prahe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies