Značka Škoda si udržiava prvenstvo na slovenskom trhu

NETKY.SK • 12 September 2014, 16:42 • 2 min
Značka Škoda si udržiava prvenstvo na slovenskom trhu

BRATISLAVA - S trhovým podielom takmer 20 % v kategórii M1 ostáva Škoda najpredávanejšou značkou na slovenskom automobilovom trhu.

slovakia

left justify in out

Toto postavenie potvrdili aj augustové údaje o predaji.
     

V porovnaní s rovnakým mesiacom minulého roka zaznamenala Škoda nárast až o 59,06 %. Za 8 mesiacov tohto roka táto značka na Slovensku medziročne narástla takmer o 20 %. Najžiadanejšími vozidlami tejto značky boli už tradične modely Fabia a Octavia.
     

"Aj posledný prázdninový mesiac potvrdil naše rastové ambície, keď sme významne rástli vo všetkých sledovaných parametroch. Dobrým signálom je, že slovenský automobilový trh medziročne rastie dvojciferným tempom. Teší nás, že Škoda tento pozitívny parameter prevyšuje a v prvých ôsmich mesiacoch rástla o takmer 6 % rýchlejšie ako celkový trh," komentoval výsledky Karel Sklenář, konateľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko.
     

Predaj modelov predstavoval v auguste 1010 kusov a za osem mesiacov to bolo dovedna 9884 vozidiel. 
      T

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies