Žiadosti o dotácie z Bratislavského kraja možno podávať už len do pondelka

NETKY.SK • 13 December 2017, 13:40 • 2 min
Žiadosti o dotácie z Bratislavského kraja možno podávať už len do pondelka

BRATISLAVA - Žiadosti o dotácie z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy pre rok 2018 môžu žiadatelia podávať už len do pondelka do polnoci. Pre rok 2018 má vyčlenených 2 091 543,30 eura.

slovakia

left justify in out

Na podporu kultúry pôjde viac ako 888-tisíc eur, na podporu rozvoja vidieka viac ako 418-tisíc eur, na podporu športu a mládeže vyše 522-tisíc eur a na podporu turizmu viac ako 261-tisíc eur. Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman, o pridelení dotácií konkrétnym žiadateľom rozhodnú poslanci zastupiteľstva BSK na marcovom zasadnutí. Jeden žiadateľ môže získať za rok maximálne 20-tisíc eur.

O dotácie z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy sa môžu uchádzať mestá, obce, mestské časti, nimi zriaďované organizácie, iné verejné a štátne subjekty, taktiež mimovládne organizácie či podnikatelia a živnostníci. Jedinou podmienkou, ktorú musí žiadateľ splniť, je sídlo v Bratislavskom kraji. Kraj podporí športové a kultúrne projekty, ale aj tie, ktoré rozvíjajú cestovný ruch či podporujú rozvoj vidieka. Všetky informácie nájdu žiadatelia o dotáciu na internetovej stránke www.brds.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona