Žena zarobí mesačne dvetisíc eur predajom vecí z kontajnerov

NETKY.SK • 12 Október 2020, 08:18 • 2 min
Žena zarobí mesačne dvetisíc eur predajom vecí z kontajnerov

Neobvyklý spôsob, ako si zarobiť na živobytie, si zvolila 31-ročná Američanka Tiffany Buttlerová. Živí sa totiž tým, že prehľadáva odpadkové koše a to, čo v nich nájde, potom za zníženú cenu predáva. Mesačne si tak prilepší v prepočte o dvetisíc eur, píše server britského denníka Metro.

slovakia

left justify in out

 

Žena žijúca v texaskom Dallase sa vyberaniu košov a kontajnerov venuje tri roky. Najskôr to bol koníček, potom sa z toho ale stalo regulárne povolanie.

 

Pach nezvláda

Za tú dobu si už vyhliadla dve lukratívne "trasy z odpadkového koša", ktoré prechádza každý pracovný deň. Bežne jej to zaberie dve až tri hodiny. Keď je zlý deň, tak len jednu.

 

Ako sa sama zverila, prehľadáva najradšej kontajnery pri nákupných centrách a tie, v ktorých nie je jedlo. Hnilobný pach je vraj moc aj na ňu. Z kontajnerov vyberá hlavne kozmetiku, oblečenie alebo domáce spotrebiče. Tovar potom cez internet predáva za 25 percent pôvodnej ceny.

 

img

 

Už je vyberavá

K vyberaniu košov ju inšpiroval televízny program o tomto fenoméne, ktorý videla v roku 2017. Vtedy ako žena v domácnosti.

 

"Zo začiatku som brala čokoľvek, proste všetko. Ale dospelo to do okamihu, keď môj dom aj garáž prekypovali vecami. Teraz beriem len tovar, o ktorom viem, že ho využijem alebo predám."

 

Medzi jej najlepšie úlovky patrí robotický vysávač v hodnote cez 300 eur, mixér za 150 eur alebo značková blúzka za takmer 100 eur. Svoj štvorizbový dom si tiež vybavila nábytkom v prepočte v hodnote tritisíc eur, ktorý našla medzi odpadkami.

 

Ako v každom bežnom zamestnaní dodržiava Buttlerová voľné víkendy. Tie trávi so svojím priateľom a deťmi z minulého vzťahu, osemročnou Miou a šesťročným Ruxtonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies