Horkýže Slíže pripravujú slovenskú časť Alibaba tour

NETKY.SK • 13 Marec 2022, 08:49 • 2 min
Horkýže Slíže pripravujú slovenskú časť Alibaba tour

BRATISLAVA - Kapela Horkýže Slíže vydala na jeseň minulého roku nový, v poradí dvanásty štúdiový album Alibaba a 40 krátkych songov 2. Po jesennom turné v Čechách ho kapela predstaví aj fanúšikom na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Koncerty odohrá 6. apríla v Bratislave, ďalšími zastávkami budú Žilina (7. 4.), Trenčín (8. 4.), Poprad (9. 4.) a Košice (29. 4.). TASR o tom informovala PR manažérka Sisa Rákociová.

 

Nový album  obsahuje 40 songov, najkratší má jednu sekundu, najdlhší takmer štyri minúty. K nahrávaniu si prizvali viacero hostí, od raperov z DMS cez operné trio La Gioia až po klasických hostí hercov a moderátorov, akými sú Michal Hudák či Roman Matisko.

 

 

Horkýže Slíže budú tento rok oslavovať 30 rokov pôsobenia na hudobnej scéne a fanúšikovia sa opäť môžu tešiť na originálne intro začiatku koncertu a nový playlist. Chýbať nebudú viaceré známe hity. Všetky koncerty majú Horkýže Slíže zverejnené aj na svojej webovej stránke. Predkapelu  im bude robiť nitrianska kapela Ranná nevoľnosť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona