Žena vylúpila banku, aby sa mohla vrátiť do väzenia

NETKY.SK • 1 August 2016, 16:46 • 2 min
Žena vylúpila banku, aby sa mohla vrátiť do väzenia

BRATISLAVA - Istá Linda Patricia Thompson vylúpila banku v americkom štáte Wyoming, aby sa mohla vrátiť do väzenia, odkiaľ ju v júni prepustili.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdeväťročná žena minulú stredu vošla do jednej z bánk v hlavnom meste Wyomingu Cheyenne a pracovníkovi pri priehradke podala kus kartónu, na ktorom bolo napísané: "Mám zbraň. Daj mi všetky peniaze, ktoré máš." Pracovník jej následne vydal niekoľko tisíc dolárov.


Thompson na ulici pred bankou začala vyhadzovať peniaze do vzduchu, pričom ich tiež ponúkala okoloidúcim. Potom si sadla na zem a počkala na policajtov. Tým povedala, že práve vylúpila banku a chce ísť späť do väzenia.

 

Neskôr vyhlásila, že predchádzajúci týždeň ju neznámi ľudia zbili v parku, a keďže sa jej nepodarilo dostať sa do útulku pre bezdomovcov, rozhodla sa vykradnúť banku, aby sa mohla vrátiť do väzenia, pretože už nechcela žiť na ulici. Thompson si do júna odpykávala v štáte Oregon trest odňatia slobody za lúpež druhého stupňa.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies