Žena ukradla pytóna a vrazila autom do hasičskej zbrojnice

NETKY.SK • 6 August 2014, 13:58 • 2 min
Žena ukradla pytóna a vrazila autom do hasičskej zbrojnice

USA - Sarah Espinosa, ktorá v pondelok ukradla pytóna kráľovského a následne vrazila autom do hasičskej zbrojnice, kde poškodila dve autá, sa necíti byť zodpovedná za spôsobené škody.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca súdu v Hempsteade Shams Tarek.

Hasiči, ktorí boli v čase nehody v službe, poskytli 22-ročnej žene hneď po nehode prvú pomoc, pričom zistili, že okolo krku má omotaného malého hada. Zviera z nej zložili a následne ju previezli na ošetrenie do nemocnice, kde však pobudla iba chvíľu. 

Žena teraz čelí obvineniam z bezohľadnej jazdy, šoférovania pod vplyvom omamných látok, nelegálnej držby marihuany, všeobecného ohrozenia druhého stupňa a krádeže. Ako uviedli zástupcovia polície, nie sú si istí, či nehodu spôsobil had, ktorý mohol Američanku škrtiť, alebo k nej prispeli omamné látky. 

 

Súd nariadil Espinose zaplatiť kauciu päťtisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 3700 eur) a odobral jej vodičský preukaz. Pytóna kráľovského, ktorého žena ukradla pred dopravnou nehodou, vrátili ešte v deň incidentu do neďalekého obchodu so zvieratami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies