Záverečná séria Impéria sa bude odohrávať o sedem rokov neskôr

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 16:39 • 2 min
Záverečná séria Impéria sa bude odohrávať o sedem rokov neskôr

USA - Záverečná, piata sezóna amerického seriálu Impérium - Mafia v Atlantic City (2010) sa bude odohrávať sedem rokov po udalostiach zo záveru štvrtej série.

slovakia

left justify in out

Prezradil to herec Michael Kenneth Williams, ktorý v seriáli stvárňuje Alberta "Chalkyho" Whitea. "Dej sa posunie o sedem rokov dopredu, čo je dôvod, prečo mám teraz bradu. Veľká hospodárska kríza sa začala a dni vyleštených topánok a drahých oblekov sú dávno preč," vyhlásil Williams. Presný termín premiéry piatej série Impéria zatiaľ nie je známy, malo by to však byť na jeseň.

 

Seriál Impérium - Mafia v Atlantic City sa odohráva v USA počas prohibície, pričom v hlavnej úlohe v ňom účinkuje Steve Buscemi, ktorý stvárňuje Nuckyho Thompsona. Okrem neho a spomínaného Williamsa si v seriáli zahrali napríklad aj Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham, Ron Livingston, Patricia Arquette, Jeffrey Wright či Gretchen Mol. Medzi výkonnými producentmi sú okrem iných tiež Martin Scorsese a Mark Wahlberg, pričom prvý menovaný režíroval aj pilotnú epizódu. Seriál získal zatiaľ 17 cien Emmy a dva Zlaté glóbusy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies