Zaujímavé fakty o mužoch

NETKY.SK • 28 Január 2017, 13:49 • 2 min
Zaujímavé fakty o mužoch

BRATISLAVA - Ste presvedčení, že o opačnom pohlaví viete všetko a nič už vás neprekvapí? Viete však ako páni premýšľajú o svojej príťažlivosti a prečo im skoro nikdy nie je zima?

slovakia

left justify in out

Vraj sú ženy klebetnice a muži sú považovaní za mlčanlivých spoločníkov? Tento mýtus sa konečne uviedol na pravú mieru. A môže za to výskum publikovaný v odbornom časopise Science. Vďaka jeho záverom sa zistilo, že bez ohľadu na pohlavie človek denne vysloví priemerne 16 tisíc slov.

 

Nie nadarmo sa hovorí, že muži zostanú večné deti. Áno aj na tento mýtus sa spravil výskum a výsledok ukázal, že každý 4. muž sa rád hrá s hračkami aj v dospelosti. Možno ste to postrehli, ak máte dieťa a jeho hračky dosť často končia v rukách otca.

 

Telesná teplota je u oboch pohlaví približne rovnaká, ale ženy, aj keď sú menšieho vzrastu než ich polovičky, vnímajú vonkajší chlad väčšou plochou tela. Preto pánom býva menej zima ako nežnejším polovičkám.

 

Výsledky nedávneho prieskumu odtajnili, ako muži zmýšľajú o svojom vzhľade. Celých 80 percent si o sebe myslí, že sú veľmi príťažliví. A až 65 percent fešákov berie svoju vizáž ako indikátor úspechu.

 

Ďalší prieskum prezradil to, čo sme už asi všetci dávno vedeli. A to, že muži sú v nakupovaní oveľa rýchlejší a ak majú niekomu kúpiť darček, kúpia radšej jeden drahý ako viac lacnejšich vecí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies