Zástupcovia IIHF na dvojdňovej návšteve Bratislavy a Košíc

NETKY.SK • 12 August 2010, 07:19 • 2 min
Zástupcovia IIHF na dvojdňovej návšteve Bratislavy a Košíc

Zástupcovia IIHF na dvojdňovej návšteve Bratislavy a Košíc

slovakia

left justify in out

img

Členovia organizačného výboru hokejových MS 2011 absolvujú v týchto dňoch ďalšiu dôležitú koordinačnú schôdzku pred hokejovým šampionátom v Bratislave a v Košiciach (29. apríla-15. mája). Na dvojdňovú pracovnú návštevu Slovenska totiž pricestovali zástupcovia Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF), marketingovej spoločnosti Infront a partnerských organizácií šampionátu.
      Dvadsaťčlenná pracovná skupina na čele so zástupcom generálneho sekretára IIHF Hannesom Edererom navštívila v stredu v Bratislave Štadión Ondreja Nepelu, kde si zástupcovia IIHF prezreli priebeh stavebných prác. Rekonštrukcia bratislavského Štadióna Ondreja Nepelu sa začala v apríli 2009 a dokončiť by ju mali v decembri 2010. Na záver roku 2010 je naplánované ukončenie výstavby hlavnej haly, tréningové plochy budu dokončené v januári 2011.
      Pri následných rokovaniach sa jednotlivé pracovné skupiny zamerali na najdôležitejšie otázky, týkajúce sa organizácie MS 2011 IIHF. Do detailov sa riešili otázky prípravy šampionátu po organizačnej i športovej stránke, zaistenie ubytovacích kapacít, systém akreditácie všetkých účastníkov, ale taktiež otázky marketingu a zázemia pre pracovníkov médií.
      “Spolupráca s organizačným výborom je na profesionálnej úrovni a toto pracovné stretnutie má pre poslednú fázu príprav šampionátu veľký význam,” konštatoval zástupca generálneho sekretára IIHF Hannes Ederer.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies