Zápas Fedora Emelianenka na Bellatore museli zrušiť

NETKY.SK • 24 Február 2017, 08:14 • 2 min
Zápas Fedora Emelianenka na Bellatore museli zrušiť

NEW YORK - Zo zápasu bol nútený odstúpiť Američan kvôli zdravotným problémom. Zápas večera zrušili a nahradili ho zápasom Thompson proti Freireyovi. Podľa prvých správ mal Mitrione zdravotné problémy a preto musel odstúpiť. Organizácia Bellator bola v podstate bezmocná za taký krátky čas nemali šancu zohnať adekvátnu náhradu.

slovakia

left justify in out

Mitrione sa k situácií vyjadril na sociálnej sieti. Podľa správ mal problémy s obličkovými kameňmi a kvôli nim mal veľké bolesti už počas váženia. Celý týždeň sa necítil dobre ale pripisoval to tréme. V sobotu ráno kvôli bolestiam išiel k lekárovi a nakoniec zostal v nemocnici.

 

Po odstúpení zo zápasu sa ako náhradník ihneď hlásil Chael Sonnen ale nakoniec sa zápas nezmanažoval. Druhá varianta bola, že proti Emelianenkovi nastúpi Oli Thompson ktorý mal mať na Bellatore 172 zápas proti Cheickovi Kongovi. Nakoniec však ani z tohto zápasu nebolo nič a organizácia sa rozhodla Emelianenka z hlavnej karty radšej stiahnuť.

 

Prezident organizácie Scott Coker povedal, že verí tomu že sa debutu ruskej legendy dočkáme za pár mesiacov ale zápasiť ho uvidíme asi proti inému súperovi.

 

Ostatné výsledky galavečera Bellator 172:

Patricky Freire výhra na KO v hlavnom zápase večera nad Joshom Thomsonom (ľahká váha)

Cheick Kongo výhra nad Oli Thompsonom na body po troch kolách (ťažká váha)

Anatoly Tokov výhra nad Franciscom France na TKO v druhom kole (váha do 187libier)

Veta Arteagaová výhra nad Brooke Mayovou na TKO v treťom kole

Mauricio Alonso výhra nad Joshom Kosheckom na TKO v prvom kole (weltherová váha)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies