Záhorie si pripravilo pre návštevníkov atrakcie na celý august

NETKY.SK • 9 August 2014, 08:54 • 2 min
Záhorie si pripravilo pre návštevníkov atrakcie na celý august

MALACKY - Na celý august pripravilo mesto Malacky na Záhorí množstvo veľkých a obľúbených podujatí.

slovakia

left justify in out

"Napríklad, už dnes sa neďaleko Malaciek koná veľké a jedinečné podujatie Slovenské piesky. Vo vojenskom výcvikovom priestore Záhorie je na programe slávnostná vojenská prehliadka, prelety vzdušných ozbrojených síl SR, ukážky bojov pri príležitosti 70. výročia Slovenského národného povstania, ukážky techniky pri príležitosti 70. výročia vylodenia v Normandii a výsadok parašutistov, jazdy v pieskovni, brodenie či plavby," priblížila hovorkyňa MsÚ v Malackách Michaela Janotová.
      

Priamo v Malackách budú pokračovať podujatia v rámci Kultúrneho leta. "Za pozornosť stojí najmä nedeľné rozprávkovo-hudobné popoludnie pre deti i dospelých. Deti zabaví Divadlo Happy a dospelých obľúbená kapela Malackí fešáci. Všetko sa uskutoční v príjemnom prostredí Zámockého parku. Návštevníci si môžu prezrieť Malacký kaštieľ, absolvovať prehliadku expozícií alebo sa pokochať umením na výstave obrazov umelcov z Artefaktu," dodala Janotová.
      

Kultúrne leto v Malackách však nie je len o víkendoch. V týždni je v ponuke joga pod holým nebom, historická potulka mestom, knihohranie a podvečer s tónmi gitary a flauty. Návštevníci Malaciek sa môžu tešiť aj na podujatia, ako sú Malacká šošovica + UV festival, Záhorácky výstup na Vysokú, Poľovnícky deň, Memoriál A. Gašpara – cestné preteky historických motocyklov a majstrovstvá Malaciek vo varení guľášu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies