Záhorie dnes patrí Jablkovému hodovaniu

NETKY.SK • 11 Október 2014, 13:02 • 2 min
Záhorie dnes patrí Jablkovému hodovaniu

MALACKY - Už po štvrtý raz sa okresné mesto Malacky na Záhorí zapojilo do obľúbeného podujatia Bratislavského samosprávneho kraja s názvom Jablkové hodovanie.

slovakia

left justify in out

Po celý dnešok v stánkoch na Kláštornom námestí v centre mesta ponúkajú za symbolické ceny dobroty z jabĺk, čerstvé koláče najrozmanitejších druhov, sušené jablká, jablká v tekutom stave, ale aj pestrý kultúrny program a rôzne súťaže.
      

"To všetko je pripravené pre Malačanov a návštevníkov nášho mesta. Ako vždy sa na podujatí môžu zásobiť aj kvalitnými zimnými jablkami, ktoré sú k dispozícii na predaj vo väčších množstvách. Mesto Malacky pre svojich obyvateľov vyrobilo aj krásny nástenný kalendár na rok 2015 s názvom Zámocký park," priblížila Tatiana Búbelová z MsÚ v Malackách. Ako dodala, kalendár prináša pôsobivé fotozábery z rozličných zákutí tejto národnej kultúrnej pamiatky a pýchy všetkých Malačanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies