Zahalená moslimka v Nemecku zbila predavačku. Čo ju tak rozzúrilo?

NETKY.SK • 6 September 2017, 16:43 • 2 min
Zahalená moslimka v Nemecku zbila predavačku. Čo ju tak rozzúrilo?

BERLÍN - Žena odetá v islamskom nikábe, teda celotelovom závoji zakrývajúcom všetko okrem očí, zaútočila na predavačku v nemeckom Berlíne. Zákazníčku očividne popudilo, že vo výklade bola vystavená sexi spodná bielizeň.

slovakia

left justify in out

Polícia dnes potvrdila incident z konca minulého mesiaca a informovala, že zákazníčka začala byť agresívna, keď zbadala provokatívnu spodnú bielizeň vystavenú popri šatkách vo výklade malého módneho butiku v multietnickej berlínskej štvrti Neukölln.

 

Predavačka, žena arabského pôvodu, utrpela ľahké zranenia. Útočníčke sa podarilo utiecť. O tom, že mala na sebe nikáb, vypovedali svedkovia.

 

Vyšetrovanie vedie osobitné policajné oddelenie na boj proti politicky motivovaným trestným činom. Podľa polície páchateľka vošla do obchodu raz ešte pred útokom a nadávala personálu v turečtine a nemčine. Zbitá predavačka podľa agentúry DPA uviedla, že počas útoku zahliadla blond vlasy a tetovanie na krku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies