Začala sa medzinárodná prehliadka automobilov - bratislavský Autosalón, chystajú prekvapenia

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 10:21 • 2 min
Začala sa medzinárodná prehliadka automobilov - bratislavský Autosalón, chystajú prekvapenia

BRATISLAVA - V areáli výstaviska Incheba sa dnes začala medzinárodná prehliadka automobilov a príslušenstva - bratislavský Autosalón. Na ploche 40.000 štvorcových metrov sa prezentuje 46 značiek automobilov, prakticky všetkých významných svetových a najmä slovenských automobiliek. Dnešný prvý deň je vyhradený pre média a odbornú verejnosť.

slovakia

left justify in out

Návštevníkov čaká jedna európska výstavná premiéra, dve stredoeurópske výstavné premiéry a viac ako 80 slovenských výstavných premiér. Novinkou pre tento rok je v rámci sprievodného programu rozšírenie ponuky smerom k najmenším fanúšikom štvorkolesových tátošov. Súčasťou expozícií je Detský mini autosalón, kde sa deti nielen zabavia pri mini testovacích jazdách na licencovaných detských elektrických autíčkach, ale uvidia aj exkluzívnu prehliadku miniatúrnych modelov reálne vystavených automobilov.

 

Organizátori v spolupráci s vystavovateľmi už tradične pripravili pre návštevníkov testovacie jazdy vozidiel, ako aj ukážky, ako sa ľudské telo správa pri nehode na simulátore prevrátenia a simulátore nárazu.

 

Milovníci historických vozidiel či starších modelov si prídu na svoje v sekcii veteránov. Tých, ktorí uprednostňujú dovolenku bez obmedzení, s pocitom slobody a na štyroch kolesách, poteší výstava karavanov, v ktorej budú k dispozícii menšie i väčšie obytné autá i prívesy rôznych cenových kategórií a značiek.

 

Súčasťou Autosalónu je aj výstava luxusných vozidiel. Návštevníci si môžu pozrieť zblízka luxusné automobily značiek Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Maserati, McLaren či Rolls-Royce. Aj tento rok ponúkajú nielen reprezentatívne limuzíny a SUV, ale aj superšporty či najdrahší sériovo vyrábaný kabriolet.

Autosalón potrvá do nedele 30. apríla.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona