Z kádra ČR vypadla štvorica hráčov, Jágr už trénoval

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 18:52 • 2 min
Z kádra ČR vypadla štvorica hráčov, Jágr už trénoval

BRNO - Českú hokejovú reprezentáciu v príprave na "domáce" majstrovstvá sveta v Prahe a Ostrave (1. mája - 17. mája) opustila štvorica hráčov Bohumil Jank, Martin Pláněk, Adam Polášek a Tomáš Filippi.

slovakia

left justify in out

Širšiu nomináciu na svetový šampionát oznámi tréner Vladimír Růžička po piatkovom prípravnom zápase s Fínskom, počíta však aj so skúseným veteránom Jaromírom Jágrom, ktorý nechýbal už na štvrtkovom tréningu v Brne.
     

Ako informuje web hokej.cz, Jágr prišiel v dobrej nálade a Růžička už skôr naznačil, že ho plánuje zaradiť do formácie k Janovi Kovářovi a Michalovi Vondrkovi. Štvrtkovú časť prípravy vynechal obranca Ján Kolář s útočníkom Jiřím Novotným. "Kolář má určité problémy zo sezóny a je v starostlivosti fyzioterapeuta, Novotný utrpel tržnú ranu pod okom," cituje hokej.cz hovorcu zväzu Zdenka Zikmunda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies