Z Eltona Johna si vystrelil ruský komik: Telefonoval mu v mene Putina, Elton mu uveril

NETKY.SK • 17 September 2015, 06:30 • 2 min
Z Eltona Johna si vystrelil ruský komik: Telefonoval mu v mene Putina, Elton mu uveril

MOSKVA - Dvaja ruskí komici Vladimir Krasnov a Alexej Stoljarov sa dnes priznali, že v utorok zatelefonovali britskému spevákovi Eltonovi Johnovi, pričom sa jeden z nich vydával za ruského prezidenta Vladimira Putina. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na vyhlásenie komickej dvojice.

slovakia

left justify in out

Krasnov so Stoljarovom, ktorí sú v Rusku známi kanadskými žartmi, ktorých obeťami často bývajú celebrity a politici, uskutočnili telefonát v Putinovom mene deň po tom, ako Elton John vyslovil želanie stretnúť sa s ruským prezidentom a hovoriť s ním o právach gejov.

 

 

"Áno, boli sme to my," uviedol pre denník Komsomoľskaja pravda Krasnov. "Ja som bol 'Vladimir Putin'. A On (Elton John) povedal: 'Ďakujem, urobili ste mi nesmiernu radosť. Dnešný deň a tento rozhovor sú najpozoruhodnejšími a najúžasnejšími v mojom živote'."

 

 

img

 

Hovorca Kremľa Vladimir Peskov v utorok poprel, že by britskému spevákovi telefonoval Putin. Po tom, ako Elton John zverejnil na Instagrame Putinovu fotografiu a poďakovanie, Peskov naznačil, že pravdepodobne išlo len o žart.
Krasnov so Stoljarovom uviedli, že časť 11-minútového telefonického rozhovoru medzi údajným Putinom a Eltonom Johnom odvysiela dnes ruská televízia. Celý záznam hovoru bude zverejnený neskôr.

 

 

Rusko je terčom kritiky zo strany Západu a ľudskoprávnych organizácií od roku 2013, keď vstúpil do platnosti zákon zakazujúci šírenie "homosexuálnej propagandy" medzi mladými ľuďmi. Elton John je jedným z najviditeľnejších bojovníkov za práva gejov a lesieb. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies