WTA: Serena bude jednotkou renkingu minimálne do 14. mája

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 12:29 • 2 min
WTA: Serena bude jednotkou renkingu minimálne do 14. mája

STUTTGART - Tehotná americká tenistka Serena Williamsová zostane na čele svetového rebríčka WTA vo dvojhre minimálne do nedele 14. mája.

slovakia

left justify in out

Rozhodla o tom štvrtková prehra Nemky Angelique Kerberovej 2:6, 5:7 s Francúzkou Kristinou Mladenovicovou v osemfinálovom 2. kole v na antuke v hale Stuttgarte. Prepočet priniesol oficiálny blog Tenisovej asociácie žien (WTA).

Tridsaťpäťročná S. Williamsová od pondelka zažíva svoje ôsme funkčné obdobie na vrchole hodnotenia, resp. 317. týždeň panovania dovedna. Určite sa teda dostane aspoň na hodnotu 319. V historickom prehľade je tretia za Nemkou Steffi Grafovou (377) a krajankou s českým pôvodom Martinou Navrátilovou (332). Od 28. januára pritom nehrá.

 

Pred troma mesiacmi zdolala svoju staršiu sestru Venus 6:4, 6:4 vo finále melbournských grandslamových Australian Open, minulú stredu oznámila, že je v 20. týždni tehotenstva. Predznamenala, že sa v sezóne 2018 plánuje vrátiť do súťažného diania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies