WTA Peking: Turnaj bude bez Šarapovovej aj Šafářovej

NETKY.SK • 30 September 2015, 11:56 • 2 min
WTA Peking: Turnaj bude bez Šarapovovej aj Šafářovej

PEKING - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa odhlásila z budúcotýždňového turnaja WTA Premier China Open na tvrdom povrchu v Pekingu.

slovakia

left justify in out

Niekdajšia jednotka svetového rebríčka sa v pondelok vrátila vo Wu-chane do súťažného diania po takmer štvrťročnej odmlke zavinenej zranením pravej nohy a nedohrala svoj vstupný duel proti Češke Barbore Strýcovej pre problémy s ľavým predlaktím. Neskôr označila toto odstúpenie za preventívne a skonštatovala, že jej prioritami na zvyšok sezóny sú koncoročný výberový šampionát WTA Finals v Singapure (25. októbra - 1. novembra) a finále Pohára federácie proti Češkám v Prahe (14. - 15. novembra).

 

V čínskej metropole nebude z pôvodne prihlásených a akceptovaných uchádzačiek štartovať ani Češka Lucie Šafářová, ktorá sa zotavuje po bakteriálnej infekcii, Ruska Jekaterina Makarovová, Nemka Sabine Lisická a Talianka Karin Knappová. Nad čiaru sa posunuli Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová, Nemky Carina Witthöftová, Julia Görgesová a Mona Barthelová a Rumunka Alexandra Dulgherová. Zo Sloveniek sa v priamo v hlavnej singlovej súťaži v Pekingu predstavia Karolína Schmiedlová a Dominika Cibulková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies