Woodley odpovedal na výzvu Rafaela dos Anjosa

NETKY.SK • 19 September 2017, 15:53 • 2 min
Woodley odpovedal na výzvu Rafaela dos Anjosa

BRATISLAVA - Rafael dos Anjos sa rozhodol, že už nebude viac chudnúť, ale radšej bude zápasiť v ťažšej váhe. Minulý víkend sa v tejto váhe predstavil už druhýkrát, všetko išlo podľa jeho plánov a vyhral už v prvom kole. Prvý zápas vyhral na body tiež. Po tomto víťazstve vyzval držiteľa titulu Tyrona Woodleyho.

slovakia

left justify in out

Podľa Rafaela dos Anjosa je čerstvou krvou vo váhe, takže by bolo logické, aby mohol zápasiť s Woodleyom. Woodley patrí k najlepším zápasníkom UFC, zápasil snáď s každým známejším zápasníkom tejto váhovej kategórie. Veľmi rýchlo zareagoval a odpovedal na dos Anjosovu výzvu:"Mám jeden Gucci opasok, ktorý môžem dať dos Anjosovi. Mám aj jeden Louis Vuitton opasok ktorý by som mu dal, ale opasok whelterovej váhy ten 6 kilový kúsok zostane ešte určite nejaký čas môj. Nezobral som výzvu osobne, ale chcem iba povedať, že v našej váhe je veľa zápasníkov o ktorých si mysleli že ma môžu dať. Podľa mňa som jeden z najvšestrannejších zápasníkov. Ja mám najsilnejší úder v UFC. Rafael dos Anjos je dobrý zápasník, bývalý majster sveta. Myslím si, že ešte určite bude mať pár dobrých zápasov ako aj teraz, tak potom sa môžeme postaviť zoči voči v oktagone. Teraz by som chcel ale zápasiť v strednej váhe."

 

Takže podľa všetkého Woodleyho uvidíme najbližšie proti víťazovi duelu Bisping vs St-Piere. Tento zápas uvidíme na UFC 217, 4.novembra v New Yorku. Woodley mal posledné zápasy podľa prezidenta UFC dosť nudné ale jeho skóre 18 výhier a 3 prehry predsa len hovoria o jeho kvalitách. Je možné, že iba nemal svoj deň, čo je pre fanúšikov dobré lebo preňho to bude viacej motivujúce aby sa najbližšie predviedol v oveľa lepšej a dravšej forme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies