Wood novým trénerom Gibraltáru, chce získať historický prvý bod

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:26 • 2 min
Wood novým trénerom Gibraltáru, chce získať historický prvý bod

GIBRALTÁR - Angličan Jeff Wood sa stal už v poradí tretím trénerom futbalovej reprezentácie Gibraltáru v jej krátkej histórii. Bývalý brankár, ktorý chytal za Charlton Athletic, Exeter City, HJK Helsinki a Ajax Rabat, nahradil vo funkcii dočasného kouča Davea Wilsona. Ten vydržal pri kormidle iba tri zápasy.

slovakia

left justify in out

Hlavnou úlohou Wooda je vybojovať v kvalifikácii EURO 2016 pre Gibraltár historický prvý bod. "Viem, že v gibraltárskom futbale je veľa talentov. Verím, že sa mi ich podarí včleniť do seniorského tímu, aby si celá Európa i svet uvedomili, že aj v tomto regióne sa rodia hráči veľkého kalibru," citovala slová Webba agentúra Reuters.

 

Gibraltár sa stal členskou krajinou UEFA v roku 2012. V prvom oficiálnom medzištátnom zápase remizoval v novembri 2013 so Slovenskom 0:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies