Wizz Air v júni začne pravidelne lietať z Košíc do Tel Avivu

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 14:12 • 2 min
Wizz Air v júni začne pravidelne lietať z Košíc do Tel Avivu

BRATISLAVA - Nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air začne 23. júna prevádzkovať novú pravidelnú linku z Košíc do Tel Avivu v Izraeli.

slovakia

left justify in out

Ako aerolínie v utorok oznámili, letecké spojenie budú zabezpečovať dvakrát týždenne, a to v pondelok a piatok počas letného letového poriadku (do konca októbra) a v stredu a nedeľu v rámci zimného letového poriadku (od konca októbra 2017 do konca marca 2018). 

Wizz Air začal lietať z Košíc v septembri 2013 a nepretržite investuje do rozvoja svojej siete destinácií s cieľom priniesť cenovo dostupné lety pre zákazníkov. V lete 2015 sa Košice stali v poradí dvadsiatou základňou Wizz Air-u. V Košiciach je odvtedy umiestnený jeden Airbus A320 a bolo vytvorených 42 pracovných miest.

Wizz Air aktuálne ponúka z troch slovenských letísk v Košiciach, Bratislave a Poprade jedenásť spojení do desiatich destinácií v ôsmich krajinách. V minulom roku zaznamenal 25-percentný medziročný rast na slovenskom trhu, keď prepravil vyše tristotisíc cestujúcich, vďaka čomu bolo podporených 230 lokálnych pracovných miest v letectve a cestovnom ruchu na Slovensku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies