Wiz Khalifa učí syna slušnému správaniu

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 07:44 • 2 min
Wiz Khalifa učí syna slušnému správaniu

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa učí syna Sebastiana slušnému správaniu. Dvadsaťsedemročný hudobník prezradil v rozhovore pre americký týždenník People, že jeho vzorom vo výchove je matka Peachie Wimbush.

slovakia

left justify in out

"Keď sa stanú určité veci, ako rodič si poviem, 'Človeče, týmto si musela prejsť aj moja mama'. Je tu vždy, keď ju potrebujem. Synovi chcem odovzdať úplne všetko, čo som sa naučil od matky. Všetky tie bežné veci, ako sa má správať a podobne," vyjadril sa rapper, ktorý má dvojročného chlapca s herečkou a modelkou Amber Rose. S tou sa v súčasnosti rozvádza. Dvojica sa dohodla na spoločnej výchove potomka.


Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali počiny Mac & Devin Go To High School (2011), ktorý nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012) a Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou štúdiovkou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad aj dve EP nahrávky. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies