William Alves de Oliveira podpísal v Žiline trojročnú zmluvu

NETKY.SK • 13 Január 2014, 11:29 • 2 min
William Alves de Oliveira podpísal v Žiline trojročnú zmluvu

ŽILINA - Brazílsky futbalový útočník William Alves de Oliveira sa dohodol s klubom najvyššej slovenskej súťaže MŠK Žilina na podmienkach trojročnej zmluvy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný zakončovateľ (nar. 7. decembra 1991) informoval o svojom príchode pod Dubeň už počas uplynulého týždňa, do skončenia jesennej časti Corgoň ligy bol hráčom konkurenčného AS Trenčín.

"Mali sme záujem o tohto hráča, je typologicky vhodný pre náš tím. S pôsobenia v Corgoň lige vieme o jeho prednostiach, je silný. Očakávame od neho tvrdú prácu pre kolektív a najmä góly, ktorými pomôže mužstvu," povedal športový manažér "šošonov" Karol Belaník pre oficiálnu stránku Žilinčanov. 

William bude na severe Slovenska opäť pôsobiť pod trénerom Adriánom Guľom, pod ktorého vedením hrával aj v Trenčíne. "Chceli sme sa posilniť na pozícii hrotového útočníka a toto bol zaujímavý hráč. Očakávania na jeho výkony budú veľké, pretože v predchádzajúcom pôsobisku ukázal veľký potenciál. Bude dôležité, ako ho prijme kolektív. Pripravíme mu také prostredie, aby bol prínosom a pomohol mužstvu," dodal kouč MŠK Guľa. 

Brazílsky útočník odohral doteraz v najvyššej slovenskej súťaži 32 stretnutí v drese AS Trenčín a strelil deväť gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies