Vyslanec UNICEF-u Orlando Bloom pricestoval do Donbasu

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 15:57 • 2 min
Vyslanec UNICEF-u Orlando Bloom pricestoval do Donbasu

KYJEV - Britský herec Orlando Bloom dorazil do východoukrajinského Donbasu ako vyslanec dobrej vôle Detského fondu OSN (UNICEF). Oznámil to dnes zástupca tohto fondu na Ukrajine, ktorého citovala agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

Bloom sa v Donbase stretne s deťmi, ktoré trpia následkami konfliktu medzi vládnymi silami a proruskými separatistami. Zástupca UNICEF-u však z bezpečnostných dôvodov odmietol potvrdiť, či herec zavíta aj do tých častí Donbasu, ktoré nie sú pod kontrolou kyjevských úradov.

 

Informácie o Bloomovom pobyte na Ukrajine nie sú ešte dostupné ani na oficiálnej webovej stránke UNICEF-u, ani na profiloch tejto organizácie na sociálnych sieťach. Na internete však koluje niekoľko fotografií a správ, podľa ktorých už britská hviezda navštívila mestá Slaviansk, Sviatogorsk a Kramatorsk, ale neprekročil kontaktnú líniu samozvanej Doneckej ľudovej republiky (DĽR) ani Luhanskej ľudovej republiky (LĽR).

 

Bloom (39) sa preslávil úlohami vo filmoch Piráti z Karibiku, Trója či Pán Prsteňov. Vyslancom dobrej vôle Detského fondu OSN je od roku 2007. V tejto čestnej funkcii navštívil aj Bosnu, Libériu, Macedónsko, Nepál, Rusko a ďalšie krajiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies