Vyšetrovatelia vylúčili cudzie zavinenie pri nehode Schumachera

NETKY.SK • 17 Február 2014, 11:50 • 2 min
Vyšetrovatelia vylúčili cudzie zavinenie pri nehode Schumachera

PARÍŽ - Francúzski vyšetrovatelia vylúčili akékoľvek cudzie zavinenie pri lyžiarskej nehode sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera a prípad uzavreli. Informovalo o tom štátne zastupiteľstvo v Albertville.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovanie prípadu lyžiarskej nehody Michaela Schumachera sme ukončili 12. februára. Žiadna osoba nebola uznaná vinnou z porušenia zákona," cituje agentúra Reuters z vyhlásenia prokurátora Patricka Quincyho. 

Podľa neho sa vyšetrovatelia snažili zistiť, či za nehodu nesie zodpovednosť iná osoba a či si 45-ročný Schumacher bol vedomý, že jazdí mimo vyznačenej trate. "Značenie, vymedzenie a informácie o okraji trate boli v súlade s francúzskymi štandardmi," dodal prokurátor.

Schumacher je od decembrového pádu na lyžovačke v alpskom stredisku Meribel v kóme a lekári sa ho snažia pomaly prebúdzať z umelého spánku. Nemec narazil mimo zjazdovky do skaly a utrpel vážne zranenia hlavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies